#4 Transportlöparen Emelie Bärgman

Varje dag reser folk till och från sitt arbete. Den genomsnittliga Svensson sätter sig framför ratten i sin grå-silvriga Volvo varje vardagsmorgon och trycker försiktigt på gasen för att vara framme på jobbet ett halvtimme senare.

Men precis i samma stund som den genomsnittliga Svensson svär vid några rödljus som aldrig vill slå om springer Emelie Bärgman förbi på lätta fötter och med en podcast i lurarna. För Emelie Bärgman är allt annat än genomsnittlig.

Det där med att transportera sig och samtidigt löpträna blev jag nyfiken på och stämde träff med Emelie en torsdag eftermiddag när hon var på väg från jobbet.

Eftersom den kalla göteborgsvinden höll på att blåsa bort oss smög vi in på Göteborgsoperan och satte oss i foajén för att prata om hur man löser logiken vid transportlöpning till och från jobbet, vilka poddar och böcker som är trevliga och varför medicinsk yoga är så himla bra.

Lyssna på avsnitt #4 av Löparliv!

Kommentera