Om podden

Löpning är ett fantastiskt träningssätt som gör kroppen frisk och stark. Känslan av att ta ut sig fullständigt ger ett rus och sprider ut endorfiner. En regelbunden träning skapar också struktur i vardagen när livet inte flyter på som det ska.

Det här är en podd om människor som är beroende av löpning på något sätt. Alla har sin uppfattning om vilket träningsupplägg som funkar bäst och tanken är att du som lyssnar ska få inspireras.

Jag som gör podcasten heter Tåve Jernmark och är nybörjare på att göra webbradio, spela in intervjuer och redigera ljud, men hoppas att varje avsnitt ska bli bättre och bättre. Har du tips som du vill dela med dig av? Kontakta mig gärna på tave@loparliv.se.

Min egen löparkarriär började jag som elvaåring när jag blev anmäld till lilla Göteborgsvarvet av min pappa. Sedan dess har jag joggat mer eller mindre för att må bra. Sedan ett år och efter en del problem med ena foten springer jag i princip varje dag. För första gången i livet har jag dessutom börjat springa intervaller för att bli lite snabbare. Och det går framåt (lyssna på avsnitt #2 av Löparliv för att få inspiration du också!)

Allt gott!